2021 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Genel Atama Sonucları Açıklandı.
On binlerce polis tarafından merakla beklenen polislerin genel atama sonuçları bugün itibariyle açıklandı. Ataması yapılan bütün polis memurlarına yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.
•Geçerli mazereti olmasına rağmen ipkası kabul edilmeyen
•Tercih dışı ataması yapılan personellerin atamaları dava yoluyla kısa sürede durdurulabilir ve tercih ettiği yere ataması yapılabilir. Bu konuda kazanılmış çok sayıda emsal karar vardır.
ÖNEMLİ !.
Ataması yapılan personeller yeni atandıkları yerler hakkında bilgi sahibi olmadıklarından; kiralık ev bulmada, evin taşınmasında, atandıkları yerdeki çalışma şartları ve koşullarının zorluğu ve diğer başka sorunlar konusunda bilgi sahibi olmadıklarından mağduriyet yaşamaktalar. Mağduriyetlerin yaşanmaması adına polis mevzuat ekibi olarak polislerin kendi aralarında atandıkları yerlerle ilgili bilgi paylaşımında bulunacakları özel bir atama bilgi paylaşım forumu oluşturduk.
•Atandığınız yeri seçerek o il hakkında istediğiniz soruyu sorabilir,
•Atadığınız ilde çalışan personeller tarafından sizlere bilgi verilir,
•Sizler de bulunduğunuz yer hakkında soru soran meslektaşlarınıza bilgi vererek yardımcı olabilirsiniz.

Pomem eğitim sonu sınavı – mülakatı hakkında açıklama 26. dönem
1
Polislerin illere göre zorunlu hizmet süresi haritalı gösterim.
118749 kez okundu
2
Polis memurunun eş durumu nedeniyle gih sınıfı memurluğuna geçmesi.
116725 kez okundu
3
Polis hizmet bölgesi ve hizmet bölgesi grupları
75689 kez okundu
4
Polis memurları nüfusa kayıtlı oldukları illere atanabilir mi?
62404 kez okundu
5
Polisi kameraya almak veya polisin fotoğrafını çekmek yasaklandı
49316 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Selamu aleyküm.. Benim sağlık konusu ile ilgili olarak annem kanser hastası tayinimi malatya ya istedim olmadı malatya memleketim veya doğum yerim değil… Olayı nasıl çözeriz ne yapmam gerekiyor
Bilal bey annenizin tedavisinin malatyada olması gerektiğine dair rapor var ise ve mahkeme kararı ile vasiligini alırsanız atamanız yapılabilir.
Tşk ederim
İletişim numaranızı alabilirmiyim
Iletisim bölümündeki numaramızı arayabilirsiniz.
Fen lisesi öğrencim var mazeret olarak sundum yinede tayinim çıktı ipkam kabul olmadı neyapabilirim
Atamanızın durdurulması için dava açılması gerekir. Detaylı bilgi için iletişim numarasını arayabilirsiniz.
Fen lisesi öğrenci iptal nedeni sayılır mı?
Çocuğunuzun eğitim durumu iptal nedeni sayılabilir. Detaylı bilgi için mesai saatlerinde iletişim numarasını arayabilirsiniz.
Ya bizim sonuçta kayıt bulunamadı yazıyor neden acaba lütfen bilgi verin