a

2021 – 2022 yılı paem eğitim sonu sınavı tarihleri açıklandı.

Eğitim sonu sınavı tarihleri açıklandı.

2021 – 2022 yılı paem eğitim sonu sınavı tarihleri açıklandı.

Polis Akademisi tarafından 13.10.2022 tarihinde yapılan duyuru ile 2021 – 2022 yılı paem eğitim sonu sınav tarihleri açıklandı. Yapılan duyuruya göre paem eğitim sonu sınavı;
Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü’nde
27 Ekim 2022 tarihinde yapılacaktır.

Polis Akademisinin Duyurusu !
“Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin eğitim sonu sınavları;  03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri çerçevesinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü’nde 27 Ekim 2022 tarihinde yapılacağı 24.03.2022 tarihli Başkanlık Makamı Oluru ile uygun görülmüş olup www.pa.edu.tr adresinden yayınlanmıştır.

Söz konusu sınava katılacak öğrencilere sınav tarihleri ve tebliğ işlemleri Öğrenci ve Eğitim İşleri Şube Müdürlüğünce yapılacaktır. Öğrenciler kendilerine tebliğ edilen günde ve yerde sınava katılacaklardır.

Sınava katılacak öğrencilere ilanen duyurulur.”

Bütün adaylara başarılar dileriz..





YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Yorum yapanlar sözleşmeyi kabul etmiş sayılır.

Sıradaki haber:

Mazeret ataması sonuçları açıklanmasına rağmen, atamaları yapılmayan polis memurlarının durumu ne olacak?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.