Memurun branş dışında çalıştırılmasının iptali davasıdır. Memurların branşlarında çalışması gerektiğine dair emsal karardır.
Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Kıdemli Başpolis memurunun rızası ve bilgisi dışında Emniyet Genel Müdürlügü Özel Harekat Başkanlığı Merkez, Merkeze Doğrudan Bağlı Taşra ve Taşra Teşkilatı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin 199. maddesinin 3. fıkrası gereği; özel harekat branşında görevini yerine getiremediği, başarısız olduğu, branş dahilinde hizmetini sürdürmesinin sakıncalı olduğu gibi hiç bir somut delile dayandırılmayan gerekçelerle, başka birimde görevlendirilerek branş dışı çalıştırılır.
Kıdemli Başpolis Memuru’nun branş dışında çalıştırılmasının İPTAL edilerek kendi BRANŞINDA ÇALIŞTIRILMASI yönünde açılan davası kazanılmıştır.
Not: Disiplin cezası alan, Düşük performans notu verilen, Atamada sorun yaşayan, Rütbe terfi alamayan, Branştan çıkarılan, Pomemden elenen, Branştan çıkarılma, Fazladan şark yapan, eş durumu ataması yapılmayan, Polis okullarından ilişiği kesilen veya Başka konularda idare ile sorun yaşayanlar sorunların çözümü ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913




Polis memurunun il içi atamasının durdurulması emsal kararı.
1
Kurumlar arası geçiş ile zabıtalığa geçiş. Kurumlar arası geçişte muvafakat verilmeme işleminin iptali.
17134 kez okundu
2
Mehil izin bitiş günü hafta sonuna denk gelirse ne zaman göreve başlama yapılması gerekir.
14178 kez okundu
3
Polis’in kurumlar arası geçiş ile naklen başka kuruma atanmasına dair kazanılan davadır
12783 kez okundu
4
Görevi savsaklamak ve görevde kayıtsızlık göstermekten bayan polise verilen cezanın iptalidir.
10048 kez okundu
5
Raporluyken il dışına çıkmak. Amirinden izin almaksızın il sınırları dışına çıkan polise verilen cezanın iptalidir.
9241 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.