a

Hepatit b enfeksiyonu nedeniyle pomemden ilişik kesilmesi. Hepatit b polisliğe engel mi.

Hepatit B nedeniyle pomemden ilişiği kesilen öğrencinin yeniden pomeme dönmesi için kazanılan davadır.

Hepatit b enfeksiyonu nedeniyle pomemden ilişik kesilmesi. Hepatit b polisliğe engel mi.

HEPATİT B NEDENİYLE POMEMDEN İLİŞİĞİ KESİLEN ADAYIN KAZANILAN DAVASI.

POMEM’i kazanarak geçici kaydını yapan adayın, sağlık raporunda ‘Hepatit B Enfeksiyonu’ teşhisi nedeniyle Emniyet Hizmetleri Sağlık Şartları Yönetmeligi’nin Ek-3-1-A maddesine uygun olmadığından bahisle POMEM’den ilişiği kesilir.

İlişiği kesilen pomem öğrencisinin YENİDEN POMEM’E DÖNME için açılan davası KAZANILMIŞTIR.

Not: Disiplin cezası alan, Atamada sorun yaşayan, Branştan çıkarılan, Pomem / Pmyo’dan elenen, veya Başka konularda idare ile sorun yaşayanlar, sorunların çözümü ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913

hepatit b polislik pomem
hepatit b polisliğe engel mi
hepatit b pomemden ilişiği kesilen öğrenci





YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Yorum yapanlar sözleşmeyi kabul etmiş sayılır.

Sıradaki haber:

Suçlunun yakalanması için gerekli girişimde bulunmamak, resmi sıfatın gerektirdiği saygınlığa aykırı davranışta bulunmak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.