a

Görevde uyumak veya uyuklamaktan polise ceza. Mescitte uyumak iddiası.

Takviye kuvvet olarak bekleyen polis memuruna görev sırasında uyumaktan verilen disiplin cezasının iptali.

Görevde uyumak veya uyuklamaktan polise ceza. Mescitte uyumak iddiası.

Polis memuru, hizmet binasındaki mescide gidip namazını kılar ve akabinde ayaklarını uzatarak oyun oynar. Bu esnada emniyet müdürü habersiz denetim yapar ve polis memurunun mescitte uyuduğu hakkında rapor tutar. Polis memuru, kendisinin takviye kuvvet personeli olduğunu, asıl görevli personel olmadığını ve uyumadığını beyan eder. Ancak soruşturma sonunda polis memuruna “Görevde uyumak veya uyuklamak”tan 6 Ay Kısa Süreli Durdurma Cezası ve 4 Ceza Puanı verilerek özlük dosyasına işlenir.

Takviye kuvvet olduğundan dolayı, aktif olarak görevde bulunmayan polis memurunun açılan davası kazanılarak; “Görev sırasında herhangi bir şekilde uyumak veya uyuklamak.” tan verilen Disiplin Cezası ve Ceza Puanının İPTALİ sağlanmıştır.

Not: Atama, Rütbe Terfi, Disiplin cezası, vb. konularında sorun yaşayanlar sorunların çözümü ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913

polis görevde uyumak veya uyuklamak
görevde uyumak veya uyuklamaktan polise ceza mescitte uyuyan polis
polis görevde uyumak veya uyuklamaktan ceza mescitte uyumak





YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Yorum yapanlar sözleşmeyi kabul etmiş sayılır.

Sıradaki haber:

Bekçiyi uyarmayan polis memuruna verilen Disiplin Cezasının İPTALİ.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.