Polis memurunun rızası olmadan yapılan il içi atamanın iptali.
Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Toplu Kuvvet Birlik Amirliği’nde görev yapan polis memurunun rızası olmadan Evren İlçe Emniyet Müdürlüğüne il içi ataması yapılır.
Polis memurunun eski görev yerine ve şubesine dönmesi için avukat beyler tarafından açılan davası kazanılmıştır.
Not: il içi atama, Disiplin cezası alan, Rütbe terfi alamayan, Branştan çıkarılan, Pomemden elenen, Fazladan şark yapan, eş durumu ataması yapılmayan, Polis okullarından ilişiği kesilen veya Başka konularda idare ile sorun yaşayan bütün memurlar ve öğrenciler, ilgili cezaların iptali ve diğer sorunların çözümü için iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913


Polisin fazladan yaptığı şark hizmetinin ikinci şark hizmetinden sayılması
1
Öğretmenin, polis olan eşinin yanına eş durumu özrü nedeniyle il içi atamasına dair kazanılan davasıdır.
37452 kez okundu
2
Anayasa Mahkemesi görev dışında mevzuat veya talimatlarla yasaklanan davranışlarda bulunmak maddesini iptal etti.
29602 kez okundu
3
Kurumlar arası geçiş ile zabıtalığa geçiş. Kurumlar arası geçişte muvafakat verilmeme işleminin iptali.
15651 kez okundu
4
375 sayılı khk ile kamu görevinden çıkarılan polis memurunun bölge idare mahkemesinde kazanılan emsal kararıdır.
15566 kez okundu
5
Polis kimliğini /polis tanıtma kartını kaybeden polise verilen cezanın iptali
15395 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.