Kripto para ile ilgili yatırım tavsiyesi içeren paylaşımlarda bulunduğu, eğitim için bedel aldığı, ilgili kişileri zarara uğrattığı iddiasıyla polis memuruna verilen disiplin cezasının iptalidir.
Polis memurunun kripto para ile ilgili yatırım tavsiyesi içeren paylaşımlarda bulunduğu, eğitim için bedel aldığı, ilgili kişileri zarara uğrattığı iddiasıyla şikayet edilir. Polis memuru hakkında disiplin soruşturması açılarak, “hizmet dışında resmi sıfatının gerektirdiği saygınlığı ve güven duygusunu sarsacak eylem ve davranışlarda bulunmak” tan 6 Ay Kısa Süreli Durdurma Cezası ve 4 Ceza Puanı verilir.
Polis memurunun açılan davası kazanılarak kripto para nedeniyle verilen 6 Ay Kısa Süreli Durdurma Cezası ve 4 Ceza Puanının iptali sağlanmıştır.
Not: Disiplin cezası alan, İpkası kabul edilmeyen, Atamada sorun yaşayan, Rütbe terfi alamayan, Branştan çıkarılan, Pomemden elenen, Fazladan şark yapan, eş durumu ataması yapılmayan, Polis okullarından ilişiği kesilen veya Başka konularda idare ile sorun yaşayanlar sorunların çözümü ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913
Açığa alınan polise fazla çalışma ücretinin iadesi. Görevden uzaklaştırılan polise fazla çalışma ücreti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.