Borçlanma nedeniyle verilen cezanın iptali.
Polis memuru aldığı borçları ödemekte zorlanıp ödeyemediği için icraya verilir. İcra müdürlüklerinden emniyete, polis memurunun maaşından kesinti yapılması için gönderilen yazı ile kurum, polis memurunun borçlandığını öğrenip hakkında “Kabul edilebilir mücbir sebepler haricinde borçlanıp ödememeyi alışkanlık haline getirmek” ten soruşturma açar ve soruşturma sonunda polise 6 Ay Kısa Süreli Durdurma Cezası ile 4 Ceza Puanı verilir.
Borç alışverişi nedeniyle polis memuruna verilen Disiplin Cezasının İPTALİ sağlanmıştır.
Not: Düşük Performans Puanı, Disiplin cezası, Mazeret ataması, Rütbe Terfi, GİH’e geçiş, Pomem-Pmyo vb. konularında detaylı bilgi için.
İletişim: 0552 559 4913



Özel harekat komiserin düşük performans puanının iptali davası.
1
Öğretmenin, polis olan eşinin yanına eş durumu özrü nedeniyle il içi atamasına dair kazanılan davasıdır.
37599 kez okundu
2
Anayasa Mahkemesi görev dışında mevzuat veya talimatlarla yasaklanan davranışlarda bulunmak maddesini iptal etti.
29888 kez okundu
3
Kurumlar arası geçiş ile zabıtalığa geçiş. Kurumlar arası geçişte muvafakat verilmeme işleminin iptali.
16579 kez okundu
4
375 sayılı khk ile kamu görevinden çıkarılan polis memurunun bölge idare mahkemesinde kazanılan emsal kararıdır.
15738 kez okundu
5
Polis kimliğini /polis tanıtma kartını kaybeden polise verilen cezanın iptali
15719 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.