Eşi özel sektörde işveren olarak çalışan polis memurunun, gih memurluğuna geçirilerek eşinin yanına atanması yönünde kazanılan YD kararıdır.
Gih Memurluğuna Geçmek !
Eşi özel sektörde işveren olarak çalışan polis memuru 2 defa eş durumu ataması ve 1 defa gih memurluğuna geçerek eşinin yanına atama talep etmesine rağmen, her defasında talepleri red edilir.
Polis memurunun, gih memurluğuna geçirilerek eşinin yanına atamasının yapılması yönünde Yürütmenin Durdurulması kararı çıkarılmıştır. Bu karar ile polis memuru, memur gih memurluğuna geçerek eşinin yanına atanacaktır.
Not: Atamada sorun yaşayan, Düşük performans notu verilen, Disiplin cezası alan, Rütbe terfi alamayan, Branştan çıkarılan, Pomemden elenen, Fazladan şark yapan, eş durumu ataması yapılmayan, Polis okullarından ilişiği kesilen veya Başka konularda idare ile sorun yaşayan bütün memur ve öğrenciler, sorunların çözümü ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913


Performans değerlendirme puanı’na itiraz
1
Öğretmenin, polis olan eşinin yanına eş durumu özrü nedeniyle il içi atamasına dair kazanılan davasıdır.
37516 kez okundu
2
Anayasa Mahkemesi görev dışında mevzuat veya talimatlarla yasaklanan davranışlarda bulunmak maddesini iptal etti.
29761 kez okundu
3
Kurumlar arası geçiş ile zabıtalığa geçiş. Kurumlar arası geçişte muvafakat verilmeme işleminin iptali.
16126 kez okundu
4
375 sayılı khk ile kamu görevinden çıkarılan polis memurunun bölge idare mahkemesinde kazanılan emsal kararıdır.
15649 kez okundu
5
Polis kimliğini /polis tanıtma kartını kaybeden polise verilen cezanın iptali
15555 kez okundu