Görevde yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı konusunda emsal karar. Veri hazırlama ve kontrol işletmeni unvan değişikliği sınavı.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavından başarısız sayılan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin kazanılan davasıdır.

İl Afet ve Durum Müdürlügü'nde görev yapan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, "Bilgisayar Mühendisi" unvanı kadrosuna geçmek için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca yapılan ve 3 kişinin alınacağı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sözlü sınavında 76,2 puan verilerek 4. olur ve başarısız sayılır.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin "Bilgisayar Mühendisi" unvanına geçiş için girdiği görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavından başarısız sayılma işleminin iptali yönünde açılan davası KAZANILMIŞTIR.

Not: Disiplin cezası alan, Düşük performans notu verilen, Atamada sorun yaşayan, Rütbe terfi alamayan, Branştan çıkarılan, Pomemden elenen, Fazladan şark yapan, eş durumu ataması yapılmayan, Polis okullarından ilişiği kesilen veya Başka konularda idare ile sorun yaşayanlar sorunların çözümü ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913