2022 yılı 27. dönem pomem eğitim sonu sınavı sonuçları açıklandı.

Pomem eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı. Ess'den başarısız sayılanlar ne yapmalı. Ess konusunda emsal kararlar var mı..

Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinde 20 Haziran 2022 tarihinde yapılan açıklama ile 27. dönem pomem eğitim sonu sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

Polis Akademisi'nin Duyurusu
"27. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitim-öğretim süresini başarıyla tamamlayıp, 16-18 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılan polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan eğitim sonu sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz."

>>> ESS SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA <<<

EĞİTİM SONU SINAVINDAN BAŞARISIZ SAYILAN VE İLİŞİĞİ KESİLEN ADAYLAR NE YAPMALI ?
Eğitim - Öğretim süresini başarıyla tamamlamasına rağmen eğitim sonu sınavından başarısız sayılan ve bu nedenle ilişiği kesilen polis adayları, dava yoluna başvurarak yeniden dönebilirler.

EĞİTİM SONU SINAVINDAN BAŞARISIZ SAYILARAK ELENEN ADAYLARIN KAZANILAN EMSAL KARARLARI
Eğitim sonu sınavından ( ess ) başarısız sayılarak ilişiği kesilen bir çok polis memuru adayının geri dönmeleri yönünde avukatlarımız tarafından açılan davaları kazanılmış olup, bu konuda çok sayıda emsal kararlarımız bulunmaktadır. 0552 559 4913 numarayı arayarak uzman avukatlık desteği ile davanızı açtırabilirsiniz.

ESS KONUSUNDA KAZANILAN ÖRNEK BAZI EMSAL KARARLAR
ess emsal karar 1
ess emsal karar 2